Vrijedno je raditi u Nobelu

Vrijedno je raditi u Nobelu
Nobel implementira koncept “Vrijedno za vas” sa grupama uposlenika radeći na poboljšanju različitih aspekata kulture kompanije uključujući: “Život” za radno okruženje i prakse zadovoljstva uposlenika, “Karijera” za ljudske resurse i planiranje karijere, “Razvoj” za edukaciju i razvojne prakse, i “Kampus” za univerzitetsku i studentsku saradnju.

Život u Nobelu

Naš cilj je napraviti Nobel najboljim mjestom za rad kako za Nobelove uposlenike tako i za potencijalne kandidate. Naše akcione planove implementiramo na osnovu rezultata anketa i studija fokus grupa koji prikazuju fizička, psihička i emocionalna iskustva Nobelovih uposlenika na poslu.

Sprovodimo mnoge prakse kako bismo podijelili svakodnevna pozitivna iskustva, povećali komunikaciju/interakciju među odjelima i osigurali sudjelovanje i napredak uposlenika. Instant iznenađenja: #SyndromeFreeMonday, fleksibilno radno vrijeme, doručak sa generalnim menadžerom, sastanci otvorenih vrata, Nobel nagrade, Nobelov dan djece, društveni događaji (turnir u kuglanju, dobrodošli na ljetnu zabavu), društveno odgovorni projekti.

Karijera u Nobelu

Svakog Nobelovog uposlenika smatramo talentom i vjerujemo u važnost dobrog tima. Stoga glavni prioriteti su nam postavljanje pravih kandidata na odgovarajuće pozicije, upravljanje performansom kroz proces razvoja talenta, razvijanje Nobelove liderske kompetencije, ponuda različitih karijernih mogućnosti kroz kampanju “My Career Path”, te održavanje dugoročne saradnje sa svim Nobelovim zaposlenicima.

Mi u Nobelu, kroz Nobel recept za karijeru program stažiranja, pripremamo za budućnost mlade, ambiciozne talente koji imaju inovativnu perspektivu i koji mogu napraviti razliku.

Napredak u Nobelu

Podržavamo kontinuirani napredak i motivirajuće radno okruženje.

Kroz sistem upravljanja performanskom ocjenjujemo performans Nobelovih uposlenika na fer, sistematičan i mjerljiv način kako bi osigurali da zaposlenici postižu individualne ciljeve postavljene u skladu s ciljevima kompanije i pružaju podršku područjima otvorenim napredku.

Djelujemo u skladu sa sveobuhvatnom perspektivom našeg razvoja kroz kompetencijske, tehničke i treninge fokus grupa. Fokus na našem razvoju, inovativnom pristupu i mentalitet podržavajućeg tima ukazuju na to da smo zaista zajedno u ovom poduhvatu.

Nobel kampus

Kroz Nobel kampus program dijelimo iskustvo u farmaceutskoj industriji više od pola stoljeća sa studentima kroz posjete kampusima te ih oblikujemo kroz prakse koje dodaju vrijednost njihovim karijerama.

Naše proizvodne pogone predstavljamo kroz organizaciju studentskih posjeta fabrikama te pružamo produktivne i ugodne sastanke kroz pojedinačne razgovore sa našim menadžerima.