Vrijedno za vas

Vrijedno za vas
Najveća vrijednost Nobela je naše osoblje. Cijenimo zadovoljstvo radnika i vjerujemo u važnost podrške učestvovanja zaposlenika u svim procesima.

U Nobelu, beneficija iskustva i bogatstva od strane kulturološke, socijalne i generacijske razlike zaposlenika, pored toga što je tema ljudskih resursa prihvata se kao korporativna kultura.

Radimo na tome da budemo poželjni i najbolji poslodavci u industriji kako bismo otrkili, unaprijedili, zadržali najbolje talente i ostvarili svoje poslovne ciljeve ,te zaposlenicima pružili najviši nivo asistencije i dobru pirliku za karijeru.

Svim zaposlenicima pristupamo bez diskriminacije po osnovi religije, jezika, rase, pola i etničke pripadnosti u svim relacijama unutar naše sfere utjecaja u domenu principa jednakosti i objektivnosti.

Cilj nam je da se Nobel percipira kao najbolje mjesto za rad kako u očima uposlenika tako i u očima potencijalnih kandidata. Prve korake našeg brenda poslodavca napravili smo u 2013. godini sa shvatanjima koja cijene zaposlenike i podržavaju njihovo sudjelovanje.

Prateći sav rad našeg brenda poslodavca odredili smo prijedloge vrijednosti zaposlenika kao “Vrijedno za vas” što je u skladu sa motom naše kompanije “Vrijedno za zdravlje”

“U pouzdanom i iskrenom okruženju, vrijedi raditi ohrabrujući saradnju!”

Vrijedno je upravljati znanošću sa strašću i urezivati trag u budućnost sa hitrim i inovativnim pristupom! Vrijedno je razvijati talent. Na ovaj put kojim smo krenuli rekavši da vrijedi za zdravlje, vrijedno je svega za 3000 Nobelovih zaposlenika u 20 zemalja!

Vrijedno za vas!